Om kgcomputing

Sören Kjellkvist

kgcomputing är ett utbildningsföretag som uppstått från KIRAB som i sin tur från början var en avknoppning av Utbildningsgruppen AB. Under våren 2005 omorganiserades Utbildningsgruppen AB och renodlade verksamheten i två olika bolag. Personal som arbetade med interaktiva utbildningar följde med till KIRAB. Under 2009 lades KIRAB ner p.g.a dödsfall och senare uppstod kgcomputing och består idag av Sören Kjellkvist samt ett nätverk av konsulter som hjälper till i olika delar av webbutbildningarna. Jag har även nöjet att åter igen erbjuda lärarledda utbildningar främst i Upplands och Södermanlands län. Min verksamhet utgår idag ifrån mitt kontor i Knivsta, och arbetsfältet för interaktiva utbildningar omfattar hela Sverige.

Mångårig erfarenhet
Jag har i över tio års tid arbetat som kursledare och webbutvecklare av interaktiva utbildningar åt företag, myndigheter och organisationer runt om i hela Sverige. Under ett år utbildade jag även en klass på 20 personer till blivande IT-pedagoger.

Ett respektfullt förhållande
Kgcomputing har stor respekt för sina kunder. Jag arbetar för att kunden skall känna sig trygg och bekväm med mig som partner. Är inte kunden 100 % nöjd utgår heller ingen debitering. Kontakta mig med frågor eller för mer information. Ingen fråga är för liten eller stor för att ställas!
Skicka en intresseanmälan till info@kgcomputing.se så ringer jag upp dig!

Lokaler
jag disponerar lokaler för min kursverksamhet på Hyvelgatan 12 i Knivsta beläget mellan stockholm och Uppsala. 30 minuters resväg från centrala stockholm och 15 minuter från Uppsala.

Kontakt
Telefontid Mån-Fre 09.00-17.00
0733-77 97 03
info@kgcomputing.se

kgcomputing - Sören Kjellkvist
Djupvretenvägen 6
741 44 Knivsta

Bankgiro: 480-2690

Innehar F-skattsedel