webbutveckling

i form av hemsidor, databasverktyg på webben och webbutiker är alla exempel på områden jag kan erbjuda till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Webbutik
jag hjälper er att komma igång med er webbutik. jag hjälper till med den grafiska layouten, lägga in produkter, kopplar den till olika betaltjänster och banksystem samt ger dig adekvat utbildning för att sköta webbutiken. Den plattform jag tillhandahåller heter Prestashop och används av tusentals webbutiker världen över. Grundpris 7 500 kr. Se demo.

Hemsidor
Vill ni ha hjälp att presentera er på Internet via en stilfull hemsida så hjälper jag självklart till med det också. Vi bestämmer struktur och utseende på hemsidan tillsammans och delar sedan upp arbetsuppgifterna så att hemsidan skapas enligt era förutsättningar och önskemål. Grundpris 7 500 kr.

Databaser
Mycket information kan man samla i databaser av olika slag, men effektiva blir de först när de läggs upp på Internet för tillgång och ändring av de som är behöriga. jag skapar verktygen för dina databaser på nätet. Grundpris 9 750 kr.

Säljsystem
jag behövde ett enkelt säljsystem som fanns tillgängligt på Internet med åtkomst för mina försäljningar. Därför skapade jag ett eget. Säljsystemet är ett ovärderligt verktyg som underlättar mitt arbete. Du loggar in med användarnamn guest och lösenord guest. Se demo. Pris 1350 kr/år.
Kampanjpris april-augusti 995 kr/år.